Pierwszy raz na forum?

Piłka nożna
Napisany 11.04.2014, 19:46
Napisany 01.05.2014, 09:09
No i mamy wielki final LM ! Real vs. Atletico Madryt ! Ciesze sie ze Atletico dalo rade z Chelsea grali wspanialy futbol ! A jak wam sie podobal meczyk ?
Pozdrawiam,
baxx
Napisany 01.05.2014, 11:26
Mi bardziej podobało się oczywiście bardziej wtorkowe spotkanie jako kibicowi Realu.Cóż Atletico co by nie mówić jestem pod wrażeniem.No i derby w finale Champions League czegoś takiego jeszcze nie było Szkoda Alonso że przez taki głupi faul zamknął sobie drogę do finału.
Napisany 02.05.2014, 10:47
@baxx, widzę, że nie tylko ja cieszę się, że w finale będą derby Madrytu w Lizbonie. Ja oczywiście kibicuję Atletico i będę wniebowzięty jeśli uda im się wygrać, a patrząc, że w tej edycji idą jak burza (zero porażek o ile się nie mylę) to nawet zasługują na to.
Wczoraj za to były wielkie emocje w Lidze Europejskiej. Ostatecznie Benfica się nie dała Juventusowi i to ona zagra w finale w Turynie przeciwko farciarzom z Sevilli, którzy choć wygrali pierwszy mecz z Valencią 2:0 to w rewanżu do ostatniej minuty przegrywali 0:3, by w ostatnich sekundach strzelić gola na 1:3, który dał im awans. Aha, czego to nie było w meczu Benfica - Juve: przepychanki między zawodnikami z ławki rezerwowych, czerwone kartki, a Pogba po przewrotce przejechał zawodnikowi Benfici korkiem po twarzy i troszkę krew się polała. Wg mnie finał Benfica - Sevilla będzie dla tej pierwszej drużyny, chyba, że Sevilla znowu przygarnie wielkiego farta.
Napisany 02.05.2014, 13:28
Dziś za to mamy finał Pucharu Polski.Zagłębie Lubin-Zawisza Bydgoszcz.Jak wiadomo kibice obu ekip bojkotują to spotkanie.Na trybunach będzie wiało nudą,ciekawe jak na boisku.Teoretycznie faworytem jest Zawisza jednak myślę że Zagłębie może trochę namieszać.Gradu bramek pewnie nie będzie ale liczę na zacięty mecz.A wy kogo widzicie w roli zdobywcy trofeum ?
Ten post był edytowany przez żyjjaknajlepiej dnia: 02.05.2014, 13:28
Napisany 03.05.2014, 10:13
No i Zawisza wygrała po meczu na poziomie okręgówki i ciekawych karnych.