Nie wiem czy już był tutaj ten utwór ale ostatnio powalił mnie na kolana.
Mariusz Duda - Lunatic Soul - "The Final Truth"
Pozdrawiam
P.
Ten post był edytowany przez pleple dnia: 15.11.2013, 16:47
Napisany 15.11.2013, 15:30
Nie wiem czy już był tutaj ten utwór ale ostatnio powalił mnie na kolana.
Mariusz Duda - Lunatic Soul - "The Final Truth"
Pozdrawiam
P.
Ten post był edytowany przez pleple dnia: 15.11.2013, 16:47
Napisany 21.11.2013, 18:57
Napisany 25.11.2013, 00:12
Napisany 25.11.2013, 00:42
Przypadło mi ostatnio do gustu
Pozdrawiam
Faustyna
Napisany 01.12.2013, 22:38
Po usłyszeniu tej piosenki w reklamach Nokii Lumii 1020, aż chciałoby się kupić ten telefon Mnie przekonali, tylko trochę drogo sobie liczą za taki gadżet (~2500 zł)
Koobra feat Joanna - Something Real]
Co do tego utworu jeszcze. Dla uzupełnienia. Z lotu ptaka: Warszawa, Wrocław, Kraków
[Klangkarussell - Sonnentanz ft. Will Heard]
Napisany 05.12.2013, 21:50
Napisany 29.12.2013, 21:44
Nogi się same rwą do tańca
[Faul & Wad Ad vs Pnau - Changes]
Napisany 09.01.2014, 14:52
Piękni i Młodzi , nowy zespół muzyki disco polo, ale świetny wokal :
http://raptuss.wrzut...odzi_-_niewiara
Napisany 30.01.2014, 21:00
Witam, jako że jestem "świeży" na tym forum i chcę w tym temacie chociaż trochę się udzielić, to opowiem o moich gustach muzycznych.
A więc moimi ulubionymi rodzajami muzyki są: muzyka klasyczna, rosyjska muzyka ludowa, ukraińska muzyka ludowa, polska muzyka
ludowa, stare radzieckie pieśni, muzyka klezmerska, polskie pieśni patriotyczne jak i stare piosenki kresowe (lwowskie ballady etc.),
a także muzyka cerkiewno-bizantyjska (tą najbardziej lubię ). Żeby nie było, interesuję się także trochę polskim rapem oraz
szerzej Gangsta Rapem (A szczególnie tym z West Coastu). Niestety nie trawię wszystkiego co jest związane ze słowem
"rock" i "metal" : /
To tyle postaram się być aktywny w tym temacie.
Napisany 01.02.2014, 11:46
Dawno się tu nie udzielałem.... wracam z małą porcją muzyki klasycznej
Napisany 01.02.2014, 11:47
A ja tutaj wrzucę piosenkę Velvet Underground :
Napisany 02.02.2014, 09:42
Jakby ktoś jeszcze nie słyszał, łagodniejsza wersja polskiej, dobrej piosenki:
Napisany 05.02.2014, 11:49
Dosyć pozytywna nutka zapewne każdemu ziemskiemu stworzeniu znana, jak nie to tylko współczuć
Napisany 09.02.2014, 09:54
Zaznaczyłem Techno. Słucham od Uplifting Trancu, poprzez Trance aż do Hard Techno czyli między innymi takich artystów jak Danny Oh, Johan Gielen czy też DJ Lukas. Krótko mówiąc wszystkiego co najlepsze Dziwi mnie tylko że w ankiecie wszystko zostało wrzucone do jednego worka o nazwie "Techno".
Napisany 09.02.2014, 21:46
Linkin Park, Pink Floyd, Lao Che, Dawid Podsiadło - mogłabym wymieniać do jutra... Generalnie ważne jest dla mnie żeby muzyka miała przesłanie, wartościowy tekst ewentualnie mocniejsze klimaty typu Avenged Sevenfold. Sporo tutaj fanów rocka i metalów
Napisany 10.02.2014, 08:47
Leyla1 po Twojej nazwie użytkownika pomyślałem, że na liście pojawi się Eric Clapton
Uwielbiam bluesa, a najbardziej style Memphis, Texas, Chicago Blues. Lubię słuchać takich wykonawców jak: B. B. King (Najlepszy moim zdaniem,bo moim zdaniem potrafi najczyściej zagrać na gitarze i razem z Lucille tworzą naprawdę genialną parę), Eric Clapton(w szczególności album Unpluged z 1992, ten album przekonał mnie do zakupu gitary akustycznej zamiast elektrycznej), Stevie Ray Vaughan(niesłychana szybkość i głos bluesowy), Buddy Guy(potrafi zaskakiwać pomysłowością wykorzystania gitary), Ray Charles(Film 'Ray' spowodował u mnie poważną zmianę w podejściu do muzyki - polecam ),.... są jeszcze inni wielcy jak chociażby Robert Cray, ale gwiazdy, które wymieniłem to moim zdaniem zdecydowana, ponadczasowa czołówka.
Ten post był edytowany przez mateuch dnia: 10.02.2014, 09:46
Napisany 12.02.2014, 18:30
Leyla1 po Twojej nazwie użytkownika pomyślałem, że na liście pojawi się Eric Clapton
Uwielbiam bluesa, a najbardziej style Memphis, Texas, Chicago Blues. Lubię słuchać takich wykonawców jak: B. B. King (Najlepszy moim zdaniem,bo moim zdaniem potrafi najczyściej zagrać na gitarze i razem z Lucille tworzą naprawdę genialną parę), Eric Clapton(w szczególności album Unpluged z 1992, ten album przekonał mnie do zakupu gitary akustycznej zamiast elektrycznej), Stevie Ray Vaughan(niesłychana szybkość i głos bluesowy), Buddy Guy(potrafi zaskakiwać pomysłowością wykorzystania gitary), Ray Charles(Film 'Ray' spowodował u mnie poważną zmianę w podejściu do muzyki - polecam
),.... są jeszcze inni wielcy jak chociażby Robert Cray, ale gwiazdy, które wymieniłem to moim zdaniem zdecydowana, ponadczasowa czołówka.
Z pewnością Eric Clapton jest kimś kogo bardzo cenię za twórczość należy on do takiej grupy artystów, których TRZEBA znać nawet jak się nie słucha na co dzień to znać trzeba
Tak samo jak Ray Charles
Napisany 14.02.2014, 20:41
Aż mnie ciarki ze szczęścia po ciele przechodzą jak tego słucham więc, chcę się z wami podzielić
Bardzo dobry secior, ale cóż się dziwić skoro od 2 mega-legend muzycznych takich jak Airbase & Technikal, które po prostu TRZEBA znać!
Napisany 22.02.2014, 20:45
Mmmm
[Ed Sheeran - Give Me Love]