OK, to ja się wypowiem bo poprosiłem moderatora o odblokowanie tematu gdyż wcale nie był zdublowany wg mnie po przeczytaniu całego wątku podanego przez mod'a.
Pytasz: "Czy kumulując energie seksualną poprzez abstynencje, można przyciągnąć miłość ?"
Czy miłość to nie wiem, ale wiem, że kobiece zainteresowanie Twoją osobą na pewno. Sam to przerobiłem na własnej skórze i też wydaje mi się, że to nie przypadek. Jakoś po 2 miesiącach abstynecji zauważyłem wzrost zainteresowania, a niektóre kobiety to wzrokiem mnie tak przeszywały jakby chciały zgwałcić. A nigdy tak nie miałem bo jak miałem mieć jak tyle lat trzepałem konia. Niestety podupadłem ostatnio i zauważyłem zaś brak zainteresowania mną.... więc wiem, że nie jest to przypadek i mam nawet na to swoją teorię, a mianowicie:
Wychodząc z założenia, że istnieje energia meska i żeńska - tak jak plus i minus - ogólnie wszystko ma swoje przeciwieństwo w tym świecie dualizmu. Wytrysk u faceta to skumulowana energia męską - my koniobijcy dobrze wiemy co się z nami dzieje po maratonach trzepania i wielokrotnych wytryskach - jesteśmy zmęczeni, osłabieni, bez życia, a czasem można odczuwać jakieś negatywne emocje związane z tym, że tak wypruło się z energii. Idąc dalej tym tokiem to męska energia odpowiada za tworzenie, jest konstruktywna, zaś żeńska jest niszcząca, destruktywna - kobiety na ogół wszystko niszczą, nie są w stanie stworzyć nic nowego - taka ich natura. Nie jest to złe bo jest to ten sam kij tylko jego drugi koniec - jedno bez drugiego nie może istnieć. Wszystko kiedyś powstawało i upadało - taki jest cykl. Żeby wzniosło się coś nowego, stare trzeba zburzyć - od tego jest kobieca energia. Więc wychodząc z tego założenia jeżeli trzepiesz codziennie i wypróżniasz się ze swojej energii, kobieta podświadomie nie będzie Tobą zainteresowana bo nie ma nic do zniszczenia (nie masz w sobie żadnej energii). W przypadku jeżeli Twoja energia się kumuluje lub osiąga jakiś tam swój stan napełnienia do 100%, kobieta wie, że jest coś w Tobie co można zniszczyć - czyli Twoja energia seksualna - ona chciałby żebyś się jej pozbył, stracił czy oddał jej - stąd takie zainteresowanie Twoją osobą bo wie, że jest coś do zmajstrowania 
To tylko moja teoria więc nie trzeba się z nią zgadzać czy przyklaskiwać - ważne jeżeli ktoś miałby jakieś warte uwagi to chętnie przeczytam.
Ten post był edytowany przez maks dnia: 10.09.2015, 15:13