Jestem administratorem i założycielem tego forum. Nie jestem żadną firmą, nie stoi za mną żadna organizacja ani ruch kościelny.
Dawno temu założyłem to forum po to aby nieść pomoc oraz uświadamiać pewne rzeczy odnośnie naszej seksualności i zagrożeń jakie niesie ze sobą nieroztropne używanie internetu.
Forum utrzymuję wyłącznie ze swoich środków finansowych, a administratorzy moderatorzy oraz wszystkie osoby tworzące oraz współpracujące czynią to pro bono. Każdy projekt nawet najbardziej szczytny projekt napędzany siłą woli potrzebuje środków finansowych aby zapewnić byt.
Dostaję wiele zapytań od was na co konkretnie zbieramy
serwer 1098 zł płatne dokońca października 2010
domena 122 zł płatne dokońca października 2010
Dlatego zwracam się z prośbą o pomoc w utrzymaniu tego miejsca które dla wielu z nas jest tak bardzo pomocne.
Aplikacja do wpłat AllPay.pl daje możliwość dokonywania dowolnych i anonimowych wpłat przez praktyczne każdy rodzaj płatność (karty, przelewy, poczta, paypal itp...)
Wszystkie wpłaty jako że są dobrowolne i anonimowe, obligują mnie do sumiennego i rzetelnego przekazywania wszystkich wpłat na cele rozwoju forum (hosting, utrzymanie domen, aktualizacja skryptu)
Z całego serca dziękuję wszystkim za okazaną pomoc.
Admin
kliknij aby wpłacić
dostępne kanały płatności

Logowanie
Temat jest zamknięty