Jestem po rozmowach z Pracownią Psychologiczno-Seksuologiczną na temat zorganizowania grupy terapeutycznej w Poznaniu.
Grupa powstanie w Poznaniu (Pracownia ma jeszcze gabinety w Lesznie), będzie prowadzona przez dwóch terapeutów-seksuologów:
- p. Krzysztof TRYKSZA - Tel. 0 660 757 066 mail: KrzysztofTryksza@10g.pl
- p. Marcin ADAMSKI
więcej o terapeutach można przeczytać Tutaj
Jedno spotkanie - 60zł/1,5h. Grupa musi liczyć minimum 7 osób, żebyśmy mogli ruszyć. Udział w grupie poprzedzony będzie rozmową indywidualną - darmową.
To jak szybko grupa się zbierze ZALEŻY OD WAS drodzy forumowicze.
Zapraszam do kontaktu z panem Krzysztofem, bardzo miły i kompententy człowiek który żywo zainteresował się naszym forum i wstępnie oferował również pojawienie się tutaj.
Pracownia znajduje się w centrum miasta, niedaleko Okrąglaka i ul. Fredry więc dojazd jest wyśmienity nawet dla osób nie posiadających własnego środka lokomocji.
Mam nadzieję że pomysł wypali i rozpoczniemy współpracę z tymi terapeutami nie tylko w grupie ale również i na innych płaszczyznach
Anula
Strona 1 z 1
GRUPA TERAPEUTYCZNA POZNAŃ rusza
Napisano 08.12.2009, 16:30
ale 60 zl od osoby, czy od całej grupy?
rozumiem, że niestety to pierwsze
tyle, że 60zl za poltorej godziny na 1 os. to są (przynajmniej dla mnie) duże pieniądze
choć dużo więcej kosztuje odważenie się pójścia na taki seans
pozdrawiam
rozumiem, że niestety to pierwsze
tyle, że 60zl za poltorej godziny na 1 os. to są (przynajmniej dla mnie) duże pieniądze
choć dużo więcej kosztuje odważenie się pójścia na taki seans
pozdrawiam
Napisano 08.12.2009, 22:45
Ja nie jestem, gotowy na takie spotkania nie jestem zbyt otwartym człowiekiem
Napisano 08.12.2009, 22:58
ja chodzilem kilka lat na face2face z psychologiem i za 140zl/1,5h - obecnie chyba nie mam motywacji...
dla mnie 60 byloby ok, ale musialbym dojezdzac - tu kwestia czasu i pieniedzy na dojazd
a jak to czesto? raz na m-c? na kwartal? na tydzien?
anula - a Ty chodzisz?
dla mnie 60 byloby ok, ale musialbym dojezdzac - tu kwestia czasu i pieniedzy na dojazd
a jak to czesto? raz na m-c? na kwartal? na tydzien?
anula - a Ty chodzisz?
Mój kalendarz
POWRÓT BATMANA
"Albowiem Bóg nie posłał swego Syna na świat po to, aby świat potępił, ale po to, aby świat został przez Niego zbawiony"
POWRÓT BATMANA
"Albowiem Bóg nie posłał swego Syna na świat po to, aby świat potępił, ale po to, aby świat został przez Niego zbawiony"
Napisano 08.12.2009, 23:27
grupy mają być dla mężczyzn i kobiet osobne
ja nie chodzę ale dlatego że sobie radzę z moimi problemami.
być może gdyby były nasilone to bym się zdecydowała, ale w obecnej sytuacji nie widzę potrzeby.
spotkania planowane co tydzień (być może będzie to zmienione jesli grupa będzie zainteresowana rzadszymi spotkaniami)
Anula
ja nie chodzę ale dlatego że sobie radzę z moimi problemami.
być może gdyby były nasilone to bym się zdecydowała, ale w obecnej sytuacji nie widzę potrzeby.
spotkania planowane co tydzień (być może będzie to zmienione jesli grupa będzie zainteresowana rzadszymi spotkaniami)
Anula
Napisano 20.01.2010, 11:50
ciekawe czy ta gruoa ruszyla i czy ktos ma jakies wrazenia ?
Napisano 20.01.2010, 11:59
W środe będe sie widział z p.Krzysztofem to sie moge zapytać ...
A co chcesz dojeżdżać z Rzeszowa ?
A co chcesz dojeżdżać z Rzeszowa ?
Strona 1 z 1

Logowanie